Gå til hovedinnhold Gå til søk

Julegaven 2022: Byen er for alle

I 2022 er det rekordmange som gruer seg til jula. Det er krig i Europa. Renta øker. Prisene stiger.

Oppdraget til Polaris Eiendom er å skape attraktive Nord-norske byer. For oss er byutvikling mer enn å drifte og utvikle bygningsmasse – den ekte verdien av et godt sentrum får vi når et mangfold av mennesker bruker og trives i byen. En trivelig by er en verdifull by – for alle.

I 2022 er det mange som har det vanskelig. Polaris Eiendom har derfor i år valgt å gi 50.000 kroner til Kirkens Bymisjon i Tromsø, istedenfor å gi julegaver til kunder, leverandører og ansatte.

Dette er penger bymisjonen bruker på å kjøpe varme måltider, julepresanger og julemat, og til å legge til rette for at man har et godt fellesskap å hygge seg i.

Bymisjonens Inger-Heidi Kjærvik forteller at antall barnefamilier som får julehjelp i Tromsø er doblet på få år.

Polaris har brukt førjulstiden til å besøke Kirkens Bymisjon i Tromsø. Der har vi sett og hørt hvor mye dette arbeidet betyr for mange.

– Å beslutte å gi et bidrag til Kirkens Bymisjon var årets enkleste avgjørelse. Vi vet at det er så mange som går en tøff jul i møte, og at vårt bidrag virkelig kan gjøre en forskjell. Vi ønsker å være en bidragsyter i utviklingen av en by som bryr seg, og at alle skal kjenne seg velkommen i vår by, sier finansdirektør Tor Andre Grenersen.

Eiendomsdirektør Ben-Ruben Heimstad bruker byrommene daglig.

– Vi har i dag fått bekreftet at det er mange, ikke minst barnefamilier, som gruer seg til jula i år. Og for de som har det aller tøffest, vil vårt bidrag virkelig bety noe. Jeg kjenner på ekstra stolthet over å jobbe i et selskap som har dette fokuset, sier han.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.