Gå til hovedinnhold Gå til søk

Investor

Polaris Eiendom AS har som overordnet strategi å kjøpe, eie, forvalte og utvikle kvalitetseiendommer i Nord-Norge, og skape verdier for kunder, leietakere og investorer.

Sortland - Sortland Handelspark
Sortland - Sortland Handelspark

Om Polaris Eiendom AS

Polaris Eiendom AS eier 20 næringsbygg i Sortland, Bodø, Narvik og Tromsø til en verdi av ca. 2,3 mrd. NOK, med en en egenkapital på cirka 950 millioner kroner.

Aksjer i Polaris Eiendom AS kan omsettes i annenhåndsmarkedet. Clarksons Platou Project Finance AS vil aktivt jobbe for å etablere et marked for annenhåndsomsetning av aksjer i Selskapet.

Pris som oppnås i annenhåndsmarkedet vil avhenge av utviklingen i Selskapet, makroøkonomiske forhold, alternative investeringsmuligheter og den generelle utviklingen innenfor eiendomsmarkedet m.v.

Markedet for salg av aksjer i Selskapet vil være begrenset og enhver investering i Selskapet bør være av langsiktig karakter.

Hvorfor investere i Selskapet?

Et eiendoms- selskap med eiendommer i noen av de større byene i Nord-Norge

Attraktive yield nivåer gir mulighet for god utdelings- kapasitet

Region i stor vekst og portefølje med utviklings- potensial

Premium verdsettelse på portefølje vs enkeltbygg

Lederteam

Kompetent og handlingskraftig administrasjon med bredt sammensatt erfaring og førstehåndskunnskap til de lokale markedene.

Ledelsen samarbeider tett med et operativt og kompetent styre, og har bistand og avtale om støttefunksjoner fra Clarksons Platou Project Finance gruppen.

Rolf Thorsen

CEO

Omfattende toppledererfaring – 15 år som CEO i NCC Property Development AS (NCC), Oslo S Utvikling AS (OSU) og Selvaag Bolig AS (SBO).

Omfattende erfaring som byutvikler – i egenskap av CEO i OSU og SBO.

Utpreget utviklings- og samarbeidsprofil – har stått i spissen for prestasjonsmiljøer med meget gode resultater.

Ben-Ruben Heimstad

Eiendomsdirektør

Erfaring fra eiendomsbransjen 2011-2022, med særlig vekt på markedet for næringseiendom. Faglig leder og partner SNE Næringsmegling AS i perioden 2016-2022. Omsatt store og sentrale eiendommer i hele Nord-Norge.

Jobbet med salg med Nord-Norge som distrikt og ansvarsområde, og senere Sverige og Finland.

Utdannet eiendomsmegler og bachelor i økonomi og administrasjon, med fordypning i prosjektledelse.
Enkeltemner på masternivå: -Styring og kontroll av foretak, Selskapsrett og corporate governance.

Tor-André Grenersen

CFO

Ledererfaring fra Nord-norske sparebanker og bankalliansen Eika i perioden 2004-2022. Toppleder i Ofoten Sparebank/Sparebank 68° Nord bank 2018-2022.

Sentral i arbeidet med planlegging og gjennomføring av 2 bankfusjoner og ledet arbeidet med nedsalg av EK-bevis for 150 MNOK og børsnotering av Sparebank 68° Nord på Euronext Growth august 2021. Bredt nettnerk i Nord-Norge.

Utviklingsorientert profil med stor gjennomføringsevne og fokus på prestasjoner.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.