Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Vi vil gjøre nordnorske bysentra til Norges mest attraktive. Vårt team har erfaring med store eiendomsporteføljer. Gjennom samarbeid med lokale aktører vil vi skape bedre byer med folk i sentrum.

Hvem er vi?

Rolf Thorsen

CEO

Omfattende toppledererfaring – 15 år som CEO i NCC Property Development AS (NCC), Oslo S Utvikling AS (OSU) og Selvaag Bolig AS (SBO).

Omfattende erfaring som byutvikler – i egenskap av CEO i OSU og SBO.

Utpreget utviklings- og samarbeidsprofil – har stått i spissen for prestasjonsmiljøer med meget gode resultater.

Ben-Ruben Heimstad

Eiendomsdirektør

Erfaring fra eiendomsbransjen 2011-2022, med særlig vekt på markedet for næringseiendom. Faglig leder og partner SNE Næringsmegling AS i perioden 2016-2022. Omsatt store og sentrale eiendommer i hele Nord-Norge.

Jobbet med salg med Nord-Norge som distrikt og ansvarsområde, og senere Sverige og Finland.

Utdannet eiendomsmegler og bachelor i økonomi og administrasjon, med fordypning i prosjektledelse.

Enkeltemner på masternivå: -Styring og kontroll av foretak, Selskapsrett og corporate governance.

Tor-André Grenersen

CFO

Ledererfaring fra Nord-norske sparebanker og bankalliansen Eika i perioden 2004-2022. Toppleder i Ofoten Sparebank/Sparebank 68° Nord bank 2018-2022.

Sentral i arbeidet med planlegging og gjennomføring av 2 bankfusjoner og ledet arbeidet med nedsalg av EK-bevis for 150 MNOK og børsnotering av Sparebank 68° Nord på Euronext Growth august 2021. Bredt nettnerk i Nord-Norge.

Utviklingsorientert profil med stor gjennomføringsevne og fokus på prestasjoner.

Martin Johansen

Driftssjef

Martin har jobbet i bygge- og eiendomsbransjen siden 2017, med særlig fokus på drift og forvaltning av næringseiendom.

I perioden 2022-2023 var han avdelingsleder for nordnorge i Vaxa Property AS. Tidligere jobbet han mange år i Gunvald Johansen AS som eiendomsforvalter, og som avdelingsleder for en større serviceavdeling innen VVS.

Martin treffer du på vårt Bodøkontor som ligger i BIG.

Thomas Haneborg

Forretningsfører

Thomas er siviløkonom og statsautorisert regnskapsfører med 11 års fartstid innen eiendom.

I perioden 2013-2020 har han jobbet med forretningsførsel fra A til Å og økonomistyring for et familieeid eiendomskonsern i Oslo.

Siden 2021 har han jobbet i Clarksons som Business Manager innenfor eiendomssyndikering. Thomas har jobbet tett med Polaris Eiendom siden etableringen i 2022.

Profesjonell eiendomsdrift

Vellykket eiendomsdrift handler om å være tett på leietakere og brukere av bygg og byen. Vi brenner for å lykkes med løftene Nord-norske byer trenger.

Narvik sentrum

Langsiktig eierskap og utvikling

Vi bygger for fremtiden og for folk flest. Når vi skaper gode steder å være, skaper vi verdier for kunder, leietakere, medeiere og investorer. Vi vil optimalisere og utvikle for å få ut mer av det store potensialet i byene i nord.

Samarbeid i sentrum

Gode byliv starter på gata. Polaris Eiendom ønsker tett samarbeid med leietakere, naboer, investorer, lokale aktører og myndigheter for en helhetlig satsing i byene og en landsdel som er bærekraftig for folk, forretninger og naturen.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.