Gå til hovedinnhold Gå til søk
  • Nyheter
  • Publisert 12. desember 2023

Juledugnad for byen

Vi i Polaris Eiendom jobber for byer som er bra for alle, og ønsker å samarbeide med aktører som bidrar til et varmere og mer inkluderende lokalsamfunn. Denne julen er vi stolte av å kunne bidra til Kirkens Bymisjons arbeid med å glede dem som ikke gleder seg til jul.

Polaris Eiendom støtter Kirkens Bymisjon

Polaris Eiendom støtter Kirkens Bymisjon

Pågangen til Kirkens Bymisjon i Tromsø har aldri vært større, samtidig som det har blitt dyrere å hjelpe de som trenger det mest. Bymisjonen er selv i pengenød, men støtte fra Ishavsbyens næringsliv gjør at de kan fortsette sitt viktige samfunnsoppdrag.
– Vi opplever at Kirkens Bymisjon jobber for et varmere og mer inkluderende samfunn, sier Tor-André Grenersen.

– Støtten er viktigere enn noen gang, med «trangere» forutsetninger for mange. Det er lett for oss å helhjertet støtte Kirkens Bymisjons arbeid, fortsetter han.

Grenersen mener at Kirkens Bymisjons arbeid er verdifullt og viktig, og skaper langsiktige positive ringvirkninger – ikke bare for Bymisjonens kunder. Derfor har vi i Polaris Eiendom støttet dem i to år, med penger og lokaler til innpakking av julegaver.

– De bidrar til tryggere og mer attraktive nordnorske byer, med høy trivsel og livskvalitet for innbyggerne. Vi er fans, smiler han.

Grenersen og Polaris Eiendom oppfordrer alle som har muligheten, og som er interessert i utvikling av et bedre samfunn, til å bidra til Kirkens Bymisjons arbeid.

Her kan du lese om flere bedrifter som også har støttet Kirkens Bymisjon. 

Artikler

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.